MagieInBucatarie.ro - de personalizat aici Magie Bucatarie chat, forum, retete culinare, articole despre retete culinare, mancaruri, gurmanzi si placerile lor
Categorie:
  Urmareste articolele|retetele prin RSS feed: 
Pagina 5 din 6 1 2 3 4 5 6
Bine ai venit pe site-ul meu de retete culinare "MagieInBucatarie.ro"
Aici veti gasi Retete culinare care au fost Gatite, Incercate si Mancate de catre membrii inregistrati ai site-ului, precum si de catre mine personal, eu fiind Alina Rizea. Vrei sa ne imparatatesti si tu o reteta? Nimic mai simplu, Inregistreaza-te pe site si foloseste sectiunea Adauga reteta. Success!

Placinta creata dobrogeana cu branza

Placinta creata dobrogeana cu branza

Ingrediente coca - Placinta creata dobrogeana cu branza: - 1 cana cu apa calduta - 1/2 pachetel de drojdie (cat o nuca) - 1 praf sare - faina cat cuprinde Umplutura - Placinta creata dobrogea

mai mult...

 

Publicat de Alina Rizea la 2009-09-02 22:28:50

9660 Vizualizari -- 0 Comentarii

Budinca visine cu mere caramelizate

Budinca visine cu mere caramelizate

Ingrediente - Budinca visine cu mere caramelizate: - 1 cana zahar (250 ml) - 1 mar mai mare - 500 g visine congelate sau visine din compot - 150 g unt - 6 oua - 150 g zahar (3 linguri) - 1

mai mult...

 

Publicat de Alina Rizea la 2009-09-02 22:24:08

4310 Vizualizari -- 0 Comentarii

Inghetata surpriza

Inghetata surpriza - detaliu

Ingrediente inghetata: - 10 oua - 1 kg smantana 22% grasime - 20 linguri cu varf de zahar tos - 1 pliculet vanilie - 2-3 linguri cacao sau 300 g zmeura sau visine sau orice alt fruct Mod de

mai mult...

 

Publicat de Alina Rizea la 2009-09-02 22:15:48

4088 Vizualizari -- 1 Comentarii

Desert cu nuca si susan

Desert cu nuca si susan

Ingrediente - Desert cu nuca si susan: - 1 pahar miez nuca - 1 pahar susan - 2 linguri miere de albine lichida Mod de preparare - Desert cu nuca si susan: - Miezul de nuca se pune intr-o

mai mult...

 

Publicat de Alina Rizea la 2009-09-02 22:12:59

4036 Vizualizari -- 0 Comentarii

Aperitiv fantezie

Aperitiv fantezie - diverse arome

Ingrediente - Reteta Aperitiv fantezie: - 5 masline - 5 feliute Bakes Rolls - 20 g cascaval - 1/2 castraveti acri - 100 g fasole batuta - 100 g branzica frecata - 2 felii paine neagra - 3

mai mult...

 

Publicat de Alina Rizea la 2009-09-02 22:11:00

5977 Vizualizari -- 0 Comentarii

Tarta cu visine si ciocolata

Tarta cu visine si ciocolata

Ingrediente glazura - Tarta cu visine si ciocolata: - 200 - 250 g visine congelate sau din compot - 250 g frisca lichida Hulala( sau orice alta marca) - 50/100g ciocolata menaj - 1 plic gelatin

mai mult...

 

Publicat de Alina Rizea la 2009-09-02 22:07:04

5879 Vizualizari -- 0 Comentarii

Pandispan cu prune

Pandispan cu prune - detaliu

Ingrediente - Pandispan cu prune: - 8 oua - 2 cani faina - 2 cani zahar - 8 linguri ulei - 1 plic zahar vanilat, alte mirodenii dupa gust Mod de preparare - Pandispan cu prune: 1. Se

mai mult...

 

Publicat de Alina Rizea la 2009-09-02 22:03:10

8773 Vizualizari -- 0 Comentarii

Tort clatite

Tort clatite

Aluat clatite: - 2 oua - 2 cani ceai cu apa (~500 ml) - 1 praf sare - faina cat cuprinde (~500 g) Se amesteca si se lasa 30 min la maturizat. Glazura ciocolata: - 100 g ciocolata menaj

mai mult...

 

Publicat de Alina Rizea la 2009-09-02 22:00:57

3720 Vizualizari -- 0 Comentarii

Comentat de Alina Rizea la 2010-05-29 15:16:47 : Desi nu am facut niciodata aceasta mancare de praz cu masline, intotdeauna mi-a facut placere sa o mananc la soacra mea, de aceea am postat-o in numele ei, avand in vedere ca dumneai nu stie sa foloseasca internetul, insa sper sa ajung sa ii arat cat de curand cum arata retetele ei pe internet. Reteta mancare de praz cu masline fiind prima reteta pe care am luat-o de la dansa si careia i-am facut poze in farfurie inainte de a manca.

Comentat de Sofi la 2009-10-29 17:39:53 : Buna ,draga mea! Ma bucur ca ai fost si mi-ai luat o piatra de pe inima.Imi faceam procese de constiinta ca nu am fost.Enorm de scumpe...din ce-or fi fost facute?Daca eram la Inter sau Mariot...mai ziceam...dar in TIRG !De fapt ei cer...noi de ce dam?Am vazut etichetele si la fructele de padure ma indoiesc ca e ce stiu eu.Eu am primit pe mail niste salate. Nora mea a facut doua.si inca ceva dar acum nu imi aduc aminte. Daca vrei sa le ai,imi spui unde sa ti le trimit.Nu sint linkuri si daca le pun aici...nu le primeste. Ma bucur ca am intrat aici.Daca vrei sa-mi comunici ceva,sa imi spui pe labursa ca acolo deschid de citeva ori pe zi. Aici,recunosc ca am uitat. Numai bine!

Comentat de Alina Rizea la 2009-10-26 10:43:07 : Dar ce ai zice tu de niste ciulama de porumbel, ca stiu ca ai o gramada de porumbei, te risti sa gatesti unul si sa postezi aici pe site toata reteta? De la prinderea proumbelului, jumulirea lui si in final pana la a ajunge intr-o farfurioara cocheta cu o ciulama de ciupercute si mamaliguta. Hmmm...deja salivez. Sa fie cu poze totul, ca sa te credem pe cuvant...

Comentat de marian la 2009-10-22 16:43:48 : Sunt sigur ca puiul gril cu mar e gustos ,dar ce-ai zice de un purcel de lapte cu marul in gura ,la cuptor (evident grilul e prea mic ptr un purcel!!)

Comentat de marian la 2009-10-18 17:16:34 : pentru cei care prefera telina ,e loc si pentru ea in borsul meu!Nu puneti in exces ...nu are decit efect olfactiv ca si leusteanul!!!!

Comentat de marian la 2009-10-18 13:08:52 : Pentru reteta pe care ti-am trimis-o poate faci tu pozele cind o incerci!

Comentat de Cristi la 2009-09-16 01:56:35 : Tocmai am citit cum cartofii prajiti devin nesanatosi prin prajire... Poate e mai sanatos decat sa-i spalati bine si sa-i puneti cam 3-4 minute in cuptorul cu microunde sau cel normal ca sa faceti cartofi copti. :D Mult mai sanatosi din cate am inteles.

Comentat de Cristi la 2009-09-04 14:05:11 : Oricat ar fii de mare portia are tot atatea calorii? :D Cred ca e vorba de 100 de grame. Oricum, eu personal mereu m-am intrebat de unde stiu cei care dau numarul de calorii cu exactitate cate calorii sunt? De ce sunt 79 calorii si nu 80 sau 78? Nu mai vorbesc de grasimi sau alte componente.

Comentat de Cristi la 2009-09-04 13:56:48 : Mie imi place mai mult asezarea pe farfurie... cred ca aspectul face jumatate din efect. :)

« Articole mai vechi...

Placinta creata dobrogeana cu branza Budinca visine cu mere caramelizate Inghetata surpriza Desert cu nuca si susan Aperitiv fantezie Tarta cu visine si ciocolata Pandispan cu prune Tort clatite

Toate categoriile Aperitive Aperitive calde Bauturi Borsuri, Ciorbe, Supe Conserve, Muraturi Dulciuri Fripturi Garnituri Mancaruri cu carne Mancaruri cu legume Paste Peste Pizza Salate Sosuri Bucatarie chinezeasca Bucatarie greceasca Bucatarie italiana Bucatarie turceasca Retete bebelusi Retete diabetici Retete dietetice Retete strict vegetariene Evenimente