Carte de Bucate > Dulciuri > Pandispan cu prune
Pandispan cu prune
Ingrediente - Pandispan cu prune: - 8 oua - 2 cani faina - 2 cani zahar - 8 linguri ulei - 1 plic zahar vanilat, alte mirodenii dupa gust Mod de preparare - Pandispan cu prune: 1. Se separa galbenusurile de albusuri 2. Albusurile se bat spuma, apoi se bat cu zaharul turnat putin cate putin, pana devin de consistenta bezelelor. 3. Galbenusurile se bat cu mixerul si cele 8 linguri de ulei, puse una cate una, pana devin ca si consistenta ca maioneza, se aduaga mirodeniile si zaharul vanilat. 4. Se amesteca faina turnata in ploaie si cernuta inainte, putin cate putin peste galbenusuri, pana se incorporeaza toata. 5. Peste compozitia de mai sus se adauga albusurile batute cu zaharul si se amesteca de jos in sus, pana se incorporeaza complet. 6. Se spala fructele si se scot samburii. 9. Se ung doua tavi de pandispan cu ulei si se tapeteaza cu faina. 10. Se toarna compozitia in tavi, apoi se adauga si prunele. Observatie - Pandispan cu prune: Pandispanul se poate face atat cu prune, cat si cu caise, visine, cirese, sau orice alt fruct, potrivit de tare si nu foarte zemos.
Imagini ale retetei: Pandispan cu prune
Click pe imaginea mica pentru vizualizare in detaliu Figura: Pandispan cu prune - detaliu Figura: Pandispan cu prune - intreg Figura: Pandispan cu prune - Alina
Publicat de Alina Rizea la 2009-09-02 22:03:10 9150 Vizualizari
 
Comentarii
Nu exista comentarii adaugate.
 
Posteaza comentariu
  Atentie! Orice utilizator este deconectat automat dupa 30 de minute de inactivitate
si poate pierde tot ce a editat.
Comentariu: *
 
Cod securitate: *
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii.

Pandispan cu prune Pandispan Prune Caise Zahar Oua albus Bezea Maioneza Pandispan cu fructe - MagieInBucatarie.ro