Carte de Bucate > Dulciuri > Inghetata surpriza
Inghetata surpriza
Ingrediente inghetata: - 10 oua - 1 kg smantana 22% grasime - 20 linguri cu varf de zahar tos - 1 pliculet vanilie - 2-3 linguri cacao sau 300 g zmeura sau visine sau orice alt fruct Mod de preparare inghetata: - Se separa albusurile de galbenusuri. - Cele 10 galbenusuri se bat spuma impreuna cu cele 10 linguri cu varf de zahar si pliculetul de zahar vanilat. - Cele 10 albusuri de bat spuma impreuna cu cele 1- linguri cu varf de zahar tos. - Kilogramul de smanata se bate si el pana devine spumos cu mixerul. - Se amesteca compozitia cu galbenusuri impreuna cu smantana si se mai bate cu telul sau cu mixerul pana devine omogena si mai spumoasa. - Se amesteca compozitia de mai sus impreuna cu albusurile batute spuma amestecandu-se de jos in sus. - Se imparte in doua compozitia. Intr-o jumatate se adauga cacao amestecandu-se bine sau fructele. - Se pune intr-o cratita sau bol de plastic mai mare mai intai compozitia alba urmata de compozitia cu cacao sau cu fructe si se da la congelator.
Imagini ale retetei: Inghetata surpriza
Click pe imaginea mica pentru vizualizare in detaliu Figura: Inghetata surpriza - detaliu Figura: Inghetata surpriza
Publicat de Alina Rizea la 2009-09-02 22:15:48 4039 Vizualizari
 
Comentarii
Comentat de Cristi la 2009-09-04 13:56:48
Mie imi place mai mult asezarea pe farfurie... cred ca aspectul face jumatate din efect. :)

Posteaza comentariu
  Atentie! Orice utilizator este deconectat automat dupa 30 de minute de inactivitate
si poate pierde tot ce a editat.
Comentariu: *
 
Cod securitate: *
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii.

Inghetata surpriza Inghetata surpriza oua smanatana zahar tos cacao zmeura visine - MagieInBucatarie.ro