Carte de Bucate > Dulciuri > Prajitura cu caise si coacaze
Prajitura cu caise si coacaze
Ingrediente - Prajitura cu caise si coacaze: - 6 oua - 8 linguri ulei - 8 linguri apa rece - 1 praf copt stins cu lamaie(otet) - 1 cana zahar - 1 si 1/2 cana faina - 400 g caise proaspete - 200 g coacaze rosii Mod de prepare blat - Prajitura cu caise si coacaze: - Albusurile se bat spuma ca pentru bezea. - Galbenusurile cu zaharul, si uleiul se amesteca cu mixerul pana capata consistenta unei maioneze si zaharul s-a topit pe jumatate, apoi se adauga apa si continua sa se amestece pana cand zaharul s-a topit aproape complet. - Se toarna faina cernuta in ploaie peste compozitia de galbenusuri, si se amesteca pana se incorporeaza toata. - Se incorporeaza praful de copt stins in lamaie sau otet. - Peste compozitia rezultata se aduaga albusurile batute spuma si se amesteca de jos in sus, pana se incorporeaza complet. - Se unge o tava rotunda, sau o cratita cu ulei/unt si se tapeteaza cu faina. - Se toarna compozitia in tava si desupra se pun coacazele distribuite uniform si jumatatile de caisa. - Se coace la cuptor circa 45 min la foc mic. - Se serveste rece presarata cu zahar vanilat.
Imagini ale retetei: Prajitura cu caise si coacaze
Click pe imaginea mica pentru vizualizare in detaliu Figura: Prajitura cu caise si coacaze Figura: Prajitura cu caise si coacaze - Caise Figura: Prajitura cu caise si coacaze - tava Figura: Prajitura cu caise si coacaze - coapta Figura: Prajitura cu caise si coacaze
Publicat de Alina Rizea la 2009-09-03 10:50:11 6368 Vizualizari
 
Comentarii
Nu exista comentarii adaugate.
 
Posteaza comentariu
  Atentie! Orice utilizator este deconectat automat dupa 30 de minute de inactivitate
si poate pierde tot ce a editat.
Comentariu: *
 
Cod securitate: *
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii.

prajitura cu caise prajitura cu coacaze coacaze tarta cu coacaze tarta cu caise dulciuri coacaze rosii zahar vanilat - MagieInBucatarie.ro