Carte de Bucate > Paste > Spaghete cu sos special de rosii
Spaghete cu sos special de rosii
Ingrediente - Reteta Spaghete cu sos special de rosii: - 1 pachet de paste spaghete - 1 ceapa potrivita - 2 linguri ulei masline - 200 g morcovi congelati Baby Carrots - 1 cutie conserva de rosii intregi decojite - 300 g cascaval afumat - 2 linguri pasta bulion - 50 ml vin rosu - sare, piper - 1/2 legatura patrunjel Mod de preparare - Reteta Spaghete cu sos special de rosii: Se curata ceapa, se taie marunt si se caleste pana devine aurie in doua linguri de ulei masline. Se desface cutia de conserva, si se pune peste ceapa calita, apoi morcovii Baby Carrots, si se lasa sa dea in doua clocote. Se pune sarea, piperul si vinul si se mai lasa sa fiarba 2-3 minute. Cand morcovii Baby Carrots sunt fierti, se opreste, se adauga patrunjelul tocat marunt si se amesteca bine, apoi se aseaza deasupra cascavalul afumat taiat in felii mai grosute, se pune un capac si se mai lasa 1-2 minute pana se inmoaie cascavalul. Se aseaza sosul peste paste si se serveste cald la masa cu un pahar de vin rosu sec.
Imagini ale retetei: Spaghete cu sos special de rosii
Click pe imaginea mica pentru vizualizare in detaliu Figura: Spaghete cu sos rosii
Publicat de Alina Rizea la 2009-09-09 23:56:48 5004 Vizualizari
 
Comentarii
Nu exista comentarii adaugate.
 
Posteaza comentariu
  Atentie! Orice utilizator este deconectat automat dupa 30 de minute de inactivitate
si poate pierde tot ce a editat.
Comentariu: *
 
Cod securitate: *
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii.

Reteta spaghete cu sos special de rosii Spaghete cu sos de rosii Spaghete cu morcovi Baby Carrots morcovi Baby Carrots - MagieInBucatarie.ro