Carte de Bucate > Dulciuri > Macaroane cu branza si stafide
Macaroane cu branza si stafide
Ingrediente - Reteta Macaroane cu branza si stafide la cuptor: - 1 pachet paste(penne sau gnnochi - scoici) - 2 oua - 150 g zahar pudra - 200 g branza de vaci - 100 g branza telemea - 2-3 plicuri zahar vanilat - 2 linguri stafide - 1 lingura ulei - 50 g unt - 100 g smantana - sare Mod de preparare - Reteta Macaroane cu branza si stafide la cuptor: Fierbi pastele in apa cu sare si o lingura cu ulei, numai pe jumatate, sa ramana putin tari. Apoi le strecori, le limpezesti cu apa rece si le lasi la scurs. Intre timp amesteci bine branza de vaci faramitata, branza telemea rasa, galbenusurile, untul topit, smantana, zaharul. Albusurile batute spuma le amesteci usor cu compozita. Se amesteca compozitia cu pastele. Se unge cu unt un vas termorezistent si se aseaza in ele pastele. Se introduce vasul la cuptorul bine incalzit si se coace la foc mic 50-60 minute pana cand se rumenese frumos. Se serveste calda sau rece, taiata in patratele si presarata cu zahar farin pentru cei ce o perfera si mai dulce.
Imagini ale retetei: Macaroane cu branza si stafide
Click pe imaginea mica pentru vizualizare in detaliu Figura: Macaroane cu branza si stafide Figura: Macaroane cu branza si stafide
Publicat de Alina Rizea la 2009-09-09 23:59:31 13295 Vizualizari
 
Comentarii
Nu exista comentarii adaugate.
 
Posteaza comentariu
  Atentie! Orice utilizator este deconectat automat dupa 30 de minute de inactivitate
si poate pierde tot ce a editat.
Comentariu: *
 
Cod securitate: *
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii.

Reteta Macaroane cu branza si stafide Macaroane cu branza si stafide Macaroane cu branza Macaroane Branza Stafide Macaroane cu branza cuptor - MagieInBucatarie.ro