Carte de Bucate > Mancaruri cu legume > Vinete umplute cu branza si oregano la cuptor
Vinete umplute cu branza si oregano la cuptor
Ingrediente - Vinete umplute cu branza si oregano la cuptor: - 1 vanata - 100 g branza de vaci - 1 ou - verdeata - 1/2 ardei gras rosu - sare - oregano Mod de preparare - Vinete umplute cu branza si oregano la cuptor: Speli si tai vanata, ii scoti miezul si-l fierbi 5 minute. Apoi il pasezi si il amesteci cu branza de vaci, oul, ardeiul taiat cubulete, verdeata (dupa gust). Umpli vanata cu acest amestec si o asezi intr-un vas termorezistent un in prealabil cu putin ulei si dai la cuptor. La masa, aduci vanata cu oregano presarat la cuptor si cu smantana, dupa preferinta.
Imagini ale retetei: Vinete umplute cu branza si oregano la cuptor
Click pe imaginea mica pentru vizualizare in detaliu Figura: Vinete umplute cu branza si oregano la cuptor
Publicat de Alina Rizea la 2009-09-13 17:36:43 6024 Vizualizari
 
Comentarii
Nu exista comentarii adaugate.
 
Posteaza comentariu
  Atentie! Orice utilizator este deconectat automat dupa 30 de minute de inactivitate
si poate pierde tot ce a editat.
Comentariu: *
 
Cod securitate: *
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii.

Reteta vinete umplute cu branza si oregano la cuptor Vinete umplute cu branza Vinete umplute Oregano Vinete la cuptor - MagieInBucatarie.ro