Evenimente > Evenimente > Bucharest Food Festival 1-4 octombrie 2009
Bucharest Food Festival 1-4 octombrie 2009
Bucharest Food Festival octombrie 2009: programul complet al evenimentului Bucharest Food Festival 2009 va avea loc in perioda 1-4 octombrie, in Parcul Unirii. In cadrul evenimentului vor canta Proconsul, Amalia Selis, Pasarea Colibri, Ovidiu Lipan Tandarica si Marius Mihalache si vor fi prezenti peste 60 de producatori cu produse traditionale, eco si bio. Programul evenimentului include demonstratii gastronomice realizate de Horia Virlan si Soni de la Papa la Soni. De asemenea, se va incerca stabilirea a doua recorduri gastronomice: Cea mai mare ciorba de burta – 1 octombrie si Cel mai lung lant de pizza - 3 octombrie. Pret bilet: 10 LEI Copii pana in 14 ani au acces gratuit numai insotiti. Programul complet al Bucharest Food Festival din 1-4 octombrie 2009 este prezentat mai jos. Programul nu este de gasit pe site-ul festivalului, http://www.BucharestFoodFestival.ro a trebuit sa merg personal pentru a-l lua. Iata programul evenimentului: JOI - 1 octombrie 2009 12:00 Deschiderea evenimentului; 12:45 Conferinta de presa; 13:00 “Bucataria romaneasca ieri si azi” – Work shop realizat impreuna cu Jurnalul de Bucatarie. Invitati speciali membrii fundatiei “Dan Voiculescu” - Consiliul Seniorilor, - Retete vechi si noi, nutritie, - Dezbateri despre alimentatia de altadata si cea de azi, - Nutritia corecta a secolului XXI; 15:00 Diet Center prezentare interactiva reteta (clatite in stil american cu afine si sirop de artar), concurs cu premii (mutat sambata); Cea mai mare ciorba de burta din lume! – Omologarea recordului mondial - pregatita de “Mircea Macelaru’ ”, sustinuta de Scandia -“Traditii”, publicul prezent este poftit sa deguste ciorba de burta; 16:00 Repetitie/probe concert; 16.30 Universitaltea ELTA - ”Bucataria fara foc” - demonstratie “Ciorba de burta fara burta” (burta este inlocuita de ciuperci ) si neprelucrata termic - 30 min; 17:00 BARILLA – demonstratie/degustare reteta - 1h; 18:00 S.E.R.V.E. - Prezentare/degustare vinuri, concurs cu publicul -30-45 min; 19:00 PROCONSUL – concert; 22:00 Inchiderea programului. VINERI - 2 octombrie 12:00 Deschiderea evenimentului; 15:00 POMELLO - prezentare reteta 30-40 min; 16.00 Repetitie trupa Analia Selis 16:30 Universitatea ELTA – “Bucataria fara foc” - Mititei si tochitura fara carne si neprelucrate termic – 30 min; 18:00 Prezentare produse siciliene: uleiul de masline, tonul rosu, laptele de migdale, vinul sicilian, reteta siciliana - degustare; 19:00 ANALIA SELIS – concert; 22:00 Inchiderea programului SAMBATA 3 octombrie 11:00 Deschiderea evenimentului; Se pregateste CEL MAI LUNG LANT DE PIZZA DIN LUME de JERRY’S PIZZA impreuna cu HELLMANN’S; 11:30 POMELLO – demonstratie/ degustare – 30 min; 12:00 Universitatea ELTA - demonstratie Tort de banane cu blat si creme naturale, work shop cu copiii – 45 min; 13:20 DIET CENTER – demonstratie, concurs, degustare – 30 min; 13:55 BIO ROMANIA – prezentare produs demonstratie reteta – 30 min; 14:30 CULINAR.RO – demonstratie, concurs, degustare - 1h; 15:30 BARILLA - prezentare, demonstratie, degustare, concurs – 30 min; 16:00 repetitie PASAREA COLIBRI; 16.30 S.E.R.V.E. – prezentare - degustare vinuri somelier, SERGIU NEDELEA 30 min 17.00 Concursuri cu publicul 17: 40 KENWOOD – prezentare produs - 30 min; 18.15 VIRSLI- prezentare produs 20-30 min OMOLOGAREA RECORDULUI MONDIAL CEL MAI LUNG LANT DE PIZZA DIN LUME 19.00 PASAREA COLIBRI - Concert 22:00 Inchiderea programului DUMINICA 4 octombrie 11:00 Deschiderea evenimentului; 11:30 Universitatea ELTA - demonstratie, degustare si workshop cu copiii - 45 min; 12:20 POMELLO - demonstratie, degustare - 30-40 min; 13:00 SONI - demonstratie reteta 30-40 min; 13:45 S.E.R.V.E. prezentare, degustare vinur- somelier SERGIU NEDELEA-30 min; 14:20 BARILLA- demonstratie 1h; 15:30 Horia Virlan - show gastronomic 18:00 OVIDIU LIPAN TANDARICA & MARIUS MIHALACHE – concert 20.00 Extragerea biletelor castigatoare la tombola evenimentului. 22:00 Inchiderea programului. * Eventualele modificari ce ar putea surveni in programul evenimentului nu se datoareaza organizatorilor.
Imagini ale retetei: Bucharest Food Festival 1-4 octombrie 2009
Click pe imaginea mica pentru vizualizare in detaliu Figura: Bucharest Food Festival octombrie 2009 Figura: Bucharest Food Festival octombrie 2009 Figura: Bucharest Food Festival octombrie 2009 Figura: Bucharest Food Festival octombrie 2009
Publicat de Alina Rizea la 2009-10-03 15:54:28 4105 Vizualizari
 
Comentarii
Nu exista comentarii adaugate.
 
Posteaza comentariu
  Atentie! Orice utilizator este deconectat automat dupa 30 de minute de inactivitate
si poate pierde tot ce a editat.
Comentariu: *
 
Cod securitate: *
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii.

Bucharest Food Festival octombrie 2009 Bucharest Food Festival 2009 in Parcul Unirii produse traditionale Horia Varlan record mondial - MagieInBucatarie.ro