Bors cu pui
Ingrediente Bors cu pui: -aripi ,spate, git si picioare(tacim de pui) cantitatile depind de nr de portii.Pentru 4 portiie suficient un tacimde pui, -doua, trei rosii potrivite, taiate marunt -un ardei gras, taiat marunt -o ceapa medie,taiata marunt -un morcov,taiat marunt -doi cartofi de marime medie,taiati in patru sau o cescuta (2 linguri ) de orez -leustan -bors de tarite -una -doua linguri de ulei,pentru cei care prefera ciorbele mai grase Se spala tacimul de pui si se pune intr-o oala de cca3l acoperit cu apa ,la fiert.Se adauga jumatate lingura de sare(sau nu ptr cei cu regim) se fierbe si se ia spuma . Se adauga ceapa, morcovul,si ardeiul taiate marunt ,uleiul (dupa preferinta)si se fierb impreuna cu tacimul pina ce carnea e aproape fiarta Se adauga cartofii sau orezul(spalat prealabil in mai multe ape) si se fierb Dupa ce toate ingredientele au fiert se adauga bors si sare dupa gust si se mai dau intr-un clocot Leusteanul taiat marunt se pune la urma sau in farfurii atunci cind se serveste! Nu e o ciorba pentru cei ce tin dieta ! e sanatoasa ,si destul de satioasa!! Pofta BUNA!
Imagini ale retetei: Bors cu pui
Publicat de marian la 2009-10-18 13:03:48 4572 Vizualizari
 
Comentarii
Comentat de marian la 2009-10-18 17:16:34
pentru cei care prefera telina ,e loc si pentru ea in borsul meu!Nu puneti in exces ...nu are decit efect olfactiv ca si leusteanul!!!!

Posteaza comentariu
  Atentie! Orice utilizator este deconectat automat dupa 30 de minute de inactivitate
si poate pierde tot ce a editat.
Comentariu: *
 
Cod securitate: *
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii.

ciorbe