MagieInBucatarie.ro - de personalizat aici Magie Bucatarie chat, forum, retete culinare, articole despre retete culinare, mancaruri, gurmanzi si placerile lor
Carte de Bucate > Mancaruri cu carne > mincaruri uitate! - tocanite cu rintas
mincaruri uitate! - tocanite cu rintas
La noi in Dobrogea nu prea se ingramadeau legumele cind eram eu copil! In general tocanitele ,indiferent de carnea folosita aveau la baza rintasul cu ceapa,ceapa care de bine de rau toata lumea o avea la indemina!! Pentru prepararea a 4 portii se folosesc : -cca 500gr carne -la alegere, - 4-5 cepe mari - 2-3 rosii -un ardei gras -250ml ulei (la legere-floare ,amestec vegetal) -o legatura de marar -sare si piper dupa gust Mod de preparare: -se condimenteaza carnea cu sare si piper dupa gust -se firbe carnea intr-un amestec de apa si ulei(cca100ml) pina ce carnea e aproape fiarta -se caleste ceapa taiata solzi pina devine moale si aurie la culoare,impreuna cu doua -trei rosii,si un ardei taiate marunt(daca nu sunt rosii si ardei se adauga cu o lingura de bulion dupa ce ceapa s-a calit) Dupa ce carnea a fost fiarta si rumenita se adauga rintasul si se mai fierb impreuna cca10 min,se adauga marar taiat marunt
Imagini ale retetei: mincaruri uitate! - tocanite cu rintas
Publicat de marian la 2009-10-26 13:44:26 4663 Vizualizari
 
Comentarii
Nu exista comentarii adaugate.
 
Posteaza comentariu
  Atentie! Orice utilizator este deconectat automat dupa 30 de minute de inactivitate
si poate pierde tot ce a editat.
Comentariu: *
 
Cod securitate: *
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii.

magie bucatarie magie bucatarie chat forum retete culinare preparate culinare mancare gurmanzi preparare retete