Carte de Bucate > Fripturi > Friptura pui la grill cu mar copt
Friptura pui la grill cu mar copt
Ingrediente - Friptura pui la grill cu mar copt: - 4 pulpe intregi - 2 mere zemoase - sare, piper, boia dulce Mode de preparare - Friptura pui la grill cu mar copt: 1. Se spala foarte bine pulpele, se curata de puf, se parlesc putin pe flacara pentru a indeparta resturile de pene si puf. 2. Se Sareaza pulpele, se trec prin boia dulce si piper. 3. Grillul se pregateste si el, se umple cu apa partea inferioara a lui. 4. Se aseaza pulpele pe grill, merele se curata de seminte si se tate in bucati mai maricele care se vor aseza pe pulpe. 5. Pulpele sunt gata in momentul in care intra furculita in ele, si cand marul este si el copt.
Imagini ale retetei: Friptura pui la grill cu mar copt
Click pe imaginea mica pentru vizualizare in detaliu Figura: Friptura pui grill cu mar copt - detaliu Figura: Friptura pui grill cu mar copt
Publicat de Alina Rizea la 2009-09-02 21:59:40 4905 Vizualizari
 
Comentarii
Comentat de marian la 2009-10-22 16:43:48
Sunt sigur ca puiul gril cu mar e gustos ,dar ce-ai zice de un purcel de lapte cu marul in gura ,la cuptor (evident grilul e prea mic ptr un purcel!!)

Comentat de Alina Rizea la 2009-10-26 10:43:07
Dar ce ai zice tu de niste ciulama de porumbel, ca stiu ca ai o gramada de porumbei, te risti sa gatesti unul si sa postezi aici pe site toata reteta? De la prinderea proumbelului, jumulirea lui si in final pana la a ajunge intr-o farfurioara cocheta cu o ciulama de ciupercute si mamaliguta. Hmmm...deja salivez. Sa fie cu poze totul, ca sa te credem pe cuvant...

Posteaza comentariu
  Atentie! Orice utilizator este deconectat automat dupa 30 de minute de inactivitate
si poate pierde tot ce a editat.
Comentariu: *
 
Cod securitate: *
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii.

Friptura Pui Grill cu mar Copt Friptura pui Mar Copt Grill - MagieInBucatarie.ro